Spectacol la Teatrul „Vasilache”

Și în acest sfârșit de săptămână cei mici se vor putea bucura de un spectacol pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani. Este vorba despre piesa Motanul încălțat după Charles Perrault, care va putea fi vizionată joi, 23 septembrie și vineri 24 septembrie, de la ora 18:00, dar și sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11:00.

Dramatizarea scenică, adaptarea, dar și regia aparțin lui Valentin Dobrescu, scenografia aparține lui Mihai Pastramagiu, iar muzica lui Constantin Panaite şi Alexandru Panaite. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Florin Iftode, Pavel Petrași, Marius Rusu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu, Anamaria Chelaru și Andrei Iurescu.

„Motanul încălțat este un spectacolul cu actori şi păpuşi, vesel şi antrenant”, au transmis reprezentanții instituției.

Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Deja ai votat!