Moldoveancă arestată în PTF Stânca. Era căutată pentru furturi comise în magazinele din Germania

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca (PTF) au reținut astăzi, 23 septembrie a.c., o femeie din Republica Moldova, care era dată în urmărire internațională de către autorităţile judiciare din Germania, în vederea încarcerării. În vârstă de 27 de ani, femeia s-a prezentat în PTF Stânca puțin după miezul nopții, pentru efectuarea formalităţilor de control, cu intenția de a intra în România.

Când i-au cerut documentele pentru control, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emisă o alertă emisă de autoritățile străine, care solicitau arestarea și predarea ei imediată, femeia fiind cercetată pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul Germaniei.

„În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliție al Județului Botoşani, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

 

Deja ai votat!