Depozit clandestin de țigări de contrabandă descoperit în urma unui denunț

Peste 2.000 de pachete cu țigări de contrabandă au fost confiscate joi seară (n.r. – 23 septembrie a.c.) de polițiștii de frontieră botoşăneni, în urma unui denunț. Captura a avut loc după ce polițiștii de frontieră botoșăneni au primit o informație cu privire la activitatea unor plasatori de țigări.

Ulterior, în baza unor mandate de percheziţie, poliţiştii de frontieră împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani au descins la mai multe locaţii de pe raza judeţului, ocazie cu care au identificat în anexa unei locuinţe 42.220 de ţigarete (n.r. 2.111 pachete) de provenienţă extracomunitară, în valoare totală de 25.350 de lei.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a arătat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

 

Deja ai votat!