Municipalitatea cumpără terenuri pentru a amenaja locuri de joacă

Primarul Cosmin Andrei a continuat seria întâlnirilor cu cetăţenii. Însoţit de viceprimarul Bogdan Buhăianu şi de preşedintele Asociaţiei 43, Nechifor Marusceac, edilul s-a întâlnit ieri cu cetăţeni care locuiesc în zona Împărat Traian. Discuțiile s-au axat pe necesitatea amplasării unui spațiu de joacă pentru copii, părinții fiind nemulțumiți că trebuie să parcurgă o distanță considerabilă pentru ca micuţii să petreacă puțin timp în aer liber.

Edilul le-a transmis cetăţenilor că municipalitatea ia în calcul amenajarea unor noi locuri de joacă, dar nu dispune de teren. Cetăţenii prezenţi la întâlnire i-au prezentat primarului trei terenuri şi rămâne ca funcţionarii din primărie să verifice statutul acelor terenuri.

Am observat că cea mai mare problemă ridicată este lipsa unor locuri de joacă, solicitare care se repetă în cadrul tuturor întâlnirilor la care am participat. Pe această cale, fac un apel public către toți cetățenii care dețin un teren ce se pretează a fi transformat într-un loc de joacă, că sunt dispus să îl achiziţionez, inclusiv de la persoane publice, pentru a rezolva această problemă delicată cu care se confruntă mulți dintre cetățenii municipiului Botoșani„, a transmis Cosmin Andrei.

Edilul urmează să ceară votul consilierilor municipali pentru achiziţionarea unor terenuri pentru locuri de joacă.

În cadrul întâlnirii de ieri, primarul Cosmin Andrei a dat asigurări că va căuta soluții la problemele ridicate de cetăţeni.

Deja ai votat!