Botoșănean dat dispărut de familie. Polițiștii cer ajutorul populației pentru localizarea acestuia

Luni, pe 27 septembrie a.c., polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Botoșani, a plecat, în noaptea de 25 spre 26 septembrie, de la un eveniment privat, din municipiul Botoșani, iar până în prezent nu a revenit la domiciliu și nici nu și-a contactat familia. Polițiștii au declanșat operațiunile de căutare și, cu acordul rudelor, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au mediatizat cazul, fiind solicitat sprijinul populației pentru localizarea cât mai rapidă a bărbatului.

CHIRILĂ LIVIU COSTEL are 1, 76 m înălțime, o greutate de aproximativ 85 kg, părul șaten, constituție atletică, ochii verzi și tenul deschis. În momentul în care a dispărut, botoșăneanul era îmbrăcat cu pantaloni albaștri din stofă, cămașa roz deschis, vestă de culoare roz și purta o cravată vișinie.

„Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a transmis Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!