Mașină „fantomă” descoperită după un accident soldat cu pagube

Accidentele rutiere produse pe străzile municipiului scot la iveală tot felul de ilegalități. Un astfel de caz a fost înregistrat duminică, 26 septembrie a.c., în municipiul Botoșani, unde, după un accident soldat cu pagube materiale, a ieșit la iveală că una dintre mașinile implicate nu era înmatriculată.

Accidentul s-a produs în intersecția străzii Săvenilor cu Aleea Parcul Tineretului, când un tânăr de 20 de ani, din municipiul Botoșani, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate. Cele două mașini s-au izbit, iar ambele autoturisme au fost avariate.

Accidentul părea să fie unul banal, dar la fața locului au ajuns și polițiștii Biroului Rutier, pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc coliziunea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au scos la iveală că autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, era radiat din circulație din anul 2020. Prin urmare, botoșăneanul s-a ales cu un dosar penal, urmând să fie cercetat pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat. De asemenea, polițiștii au dispus indisponibilizarea autoturismului respectiv, până la clarificarea situației.

 

Deja ai votat!