Septuagenară percheziționată cu mascații pentru afaceri cu țigări de contrabandă

O septuagenară din municipiul Botoșani, bănuită de afaceri ilegale cu țigări de contrabandă, s-a trezit cu mascații din poliție la ușă. S-a întâmplat vineri, pe 24 septembrie ac., când polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința femeii de 73 de ani, din municipiul Botoșani.

„În urma activităților desfășurate la locația vizată, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, peste 500 de pachete de țigarete, de diferite mărci, de proveniență Duty free, pentru care femeia nu deținea documente legale de proveniență”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

 

 

Deja ai votat!