Sute de slujbe vacante în județ

Cele mai multe locuri de muncă disponibile în această săptămână sunt în domeniul construcţiilor

Potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM) Botoșani, în această săptămână botoșănenii șomeri au la dispoziție 867 de slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement caută inspector de specialitate în administrație publică. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor juridice, economice și științe inginerești, dar și cunoștințe operare PC. Și Patronatul Național Român-filiala Botoșani caută asistent manager. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare. De asemenea, este disponibil și un post de secretară, în acest caz, doritorii trebuie să aibă studii liceale. Și Spitalul Județean de urgență Mavromati Botoșani caută asistent medical generalist. Persoanele interesate trebuie să aibă postliceală, iar salariul oferit este de 3.750 lei.

Printre ofertele de muncă se află și cele din domeniul construcțiilor. Astfel, se caută zidar, zidar-tencuitor, fierar betonist, dulgher, rigipsar sau faianțar.

Lista locurilor de muncă aici

Deja ai votat!