Curs organizat pentru muncitorii din agricultură

Specialiștii Direcției pentru Agricultură (DAJ) Botoșani organizează în această perioadă un curs destinat botoșănenilor interesați să lucreze în domeniul agricol. „Cursurile se vor organiza pe grupe de câte 14– 28 de cursanți, în funcție de solicitări și de necesitatea de a respecta normele de distanțare fizică impuse de situația epidemiologică actuală”, a declarat Cristian Delibaș, directorul Direcției pentru Agricultură (DAJ) Botoșani.

Cursul la care doritorii se pot înscrie până vineri, 1 octombrie, este cel de lucrător în cultura plantelor, acesta urmând să înceapă pe 03 octombrie, ora 9.00. Pentru înscrieri, cei interesaţi trebuie să sune la numărul 0231/512033. Cursurile se vor desfășura la sediul DAJ Botoșani.

La acest curs se pot înscrie botoșănenii care au minimum opt clase și este util pentru cei care vor să acceseze fonduri europene, a transmis Delibaș.

Cursul are o durată de 360 de ore și se finalizează cu un examen. De asemenea, cursanții vor primi câte un certificat de calificare profesională, pe calificarea respectivă, și un supliment descriptiv (n.r, Certificatul de calificare/absolvire în care se precizează competentele profesionale dobândite).

Formatorii folosiți sunt experți angajați ai Direcției pentru Agricultură, iar cursul costă 420 lei.

Deja ai votat!