Peste 400 de botoşăneni vaccinaţi deja cu a treia doză (video)

Botoșănenii vaccinați cu două doze de vaccin anti-COVID-19 s-au prezentat, începând de marţi, pentru doza a treia la centrele de vaccinare din județ.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, medicul Monica Adăscăliței, a declarat că peste 400 de persoane s-au vaccinat în prima zi în judeţul Botoșani, în marea lor majoritate la cetrul de vaccinare de la Gheorghe Asachi. Deşi dimineaţa au fost o serie de probleme la platforma de vaccinare, iar asta a cauzat mai multe perioade de aşteptare şi cozi, în cele din urmă totul a fost rezolvat. „A început de marţi vaccinarea cu a treia doză. Centrul de la Gheorghe Asachi a fost luat de dimineață cu asalt, a fost aglomerat de la prima oră. Am reușit să avem trei fluxuri deschise, ca să putem porni cu dreptul la a treia doză. După 2 ore, erau 40 de persoane vaccinate cu a trei doză, iar până la ora 20:00 au fost peste 400 la nivelul judeţului”, a precizat directorul DSP.

Botoșănenii se pot vaccina cu a treia doză în orice centru de vaccinare de la nivelul județului, unde se găseşte Pfizer sau Moderna. Persoanele care au mai mult de șase luni de la vaccinarea anti-Covid pot solicita o nouă doză Pfizer sau Moderna pentru a-și reface protecția împotriva infectării.

Deja ai votat!