Spectacol pentru tineri la „Teatrul Vasilache”

Și în acest sfârșit de săptămână cei mici se vor putea bucura de un spectacol pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani. Este vorba despre piesa „Pupăza din tei”, după Ion Creangă, care va putea fi vizionată joi, 30 septembrie și sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11:00.

Spectacolul „Pupăza din tei” este realizat de Ion Sapdaru, scenografia este semnată de Cătălin Târziu, coregrafia îi aparţine Victoriei Bucun, coloana sonoră este asigurată de Ion Sapdaru, iar fragmentele muzicale lui Constantin Lupu. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Pavel Petraşi, Adelina Cojocariu, Oana Asofiei, Renata Voloşcu, Andrei Iurescu, Andrei Bordianu şi Cosmin Tanasă.

„Această piesă este o adaptare după celebrul roman autobiografic al lui Ion Creangă <<Amintiri din copilărie>>. Sunt peripeţiile personajului Nică, care are un plan: să fure pupăza din tei şi s-o vândă în iarmaroc. Povestea se axează pe conflictul dintre Nică şi pupăză, povestită şi jucată cu mult umor”, a transmis Ion Sapdaru, regizor artistic.

Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

De asemenea, accesul copiilor până în 12 ani se face fără restricții medicale. În schimb, adulții însoțitori trebuie să respecte o serie de condiții, în contextul pandemiei. Astfel, accesul acestora se face dacă sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-COV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-COV 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-COV-2 nu mai vechi de 48 de ore sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2.

Deja ai votat!