Bărbat rănit după ce o autoutilitară a intrat pe contrasens

Un bărbat de 36 de ani, din Botoşani, a fost transportat cu o ambulanţă la Urgenţe, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Bărbatul, aflat la volanul unui autoturism marca Skoda, se deplasa dinspre Botoşani spre Suceava, unde urma să participe la un training, însă la ieşirea din Vlădeni, într-o curbă uşoară la stânga, acesta a fost izbit frontal de o autoutilitară, care venea din sens opus. Din câte se pare, şoferul autoutilitarei, în vârstă de 29 de ani, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în trafic faţă de o maşiă din faţă, iar când aceasta a oprit, şoferul a frânat brusc şi a tras uşor stânga de volan. Manevra a coincis însă cu intersectarea cu autoturismul Skoda, din sensul opus, pe care l-a lovit în partea din stânga faţă. Şoferul din Skoda a încercat să evite accidentul, dar cu toate acestea maşina sa a fost aruncată în afara carosabilului din violenţa impactului.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), şoferul rănit fiind preluat de cadrele medicale şi transportat la Urgenţe. „Pacientul era policontuzionat, dar stabil hemodinamic. A fost transportat la Urgenţe pentru o serie de investigaţii suplimentare”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani. Din fericire, starea acestuia nu era una gravă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

 

Deja ai votat!