Spectacol pe scena Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani pregătesc un spectacol de excepție în acest weekend pentru publicul botoșănean. Astfel, iubitorii de artă vor putea viziona piesa de teatru „Ivan Turbincă” sâmbătă, 2 octombrie, dar și duminică, 3 octombrie, începând cu ora 18.00, la Casa Tineretului.

Piesa este în regia lui Ion Sapdaru, scenografia aparține lui Mihai Pastramagiu, coregrafia Victoriei Bucun, iar asistenţi regie sunt Bogdan Horga și Victoria Bucun.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Andreea Moțcu, Acalfoae Alexandra, Mirela Nistor, Lorena-Petronela Chiribuță, Silvia Răileanu, Alexandru Dobynciuc, Bogdan Horga, Bogdan Muncaciu, Cezar Amitroaei, Florin Aionițoaei, Gheorghe Frunză, și Răzvan Amitroaei.

„Pentru mine este cu totul inedit acest proiect. Am mai reluat unele spectacole, dar în nici un rând după atâta timp și după atât de multe reprezentații. Ivan Turbincă a fost un HIT al Teatrului “Eminescu”. Brusc s-a ivit idea și dorința actorilor de a reface această montare. Țin mult la acest spectacol, ” Ivan Turbincă“ este o poveste pentru cei mici dar, în mare parte și pentru cei mari. Se discută în spectacol despre relația omului cu neantul, cu moartea, cu fericirea, cu destinul, toate acestea întâlnindu-se fericit într-un melanj umoristic, dar și tragic, în același timp. Mă bucur, ne bucurăm cu toții că vom da încă o viață acestei nemuritoare povești!”, a transmis regizorul artistic, Ion Sapdaru.

Un bilet costă 30 de lei şi 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari. Acestea se găsesc la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, Tel. 0231 511 255, de marți până vineri între orele 8.00 -21.00, dar și Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510 970 și 0735 779 821. De asemenea, acestea pot fi cumpărate şi online de aici.

Accesul în sala de spectacole este permis doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS- CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al
unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă
între a 15-a zi și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS- CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție.

Deja ai votat!