Concurs de pescuit pentru salvatorii de vieţi

Mai mulţi angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) au participat, joi dimineaţă, la un concurs organizat de sindicatul instituţiei.

Ediţia a opta a competiţiei „Cupa Ambulanţa la Pescuit Sportiv” s-a organizat pe malul unui iaz din judeţul Iaşi, la limita cu judeţul Botoşani. La eveniment au luat parte 14 concurenţi, angajaţi de la SJA Botoşani. „A fost o ieşire de care cu toţii aveam nevoie. A fost, pentru mulţi dintre noi, primul moment de relaxare după o perioadă extrem de solicitantă din timpul pandemiei. Se munceşte într-un ritm infernal, iar acest concurs a fost un motiv de destindere, în primul rând”, a spus Cristi Calimandriuc, liderul sindicatului Ambulanţa.

La final, cei mai norocoşi au primit şi cupe din partea organizatorilor. Astfel, locul I a fost ocupat de Ionel Iurieţ, cel care la ediţia precedentă a ocupat locul II, Acesta a însumat capturi de 3,9 kilograme şi a prins şi cea mai mare captură, de 1,1 kilograme. Locul II a fost ocupat de Florin Rusuciuc, care a prins 2,6 kilograme de peşte, iar ultimul loc pe podium a aparţinut lui Giani Azamfirei, cu un total de 2,4 kilograme.

Premiul „special” al juriului a revenit lui Marcel Caraman, ca cel mai bun bucătar de pe malul iazului.

Deja ai votat!