Memorialul Ipotești a anunţat programul activităţilor din luna octombrie

Conducerea Memorialului Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu a anunţat programul activităților pentru luna octombrie 2021.

Programul este următorul:

4 – 8 octombrie – Atelierele FILIT pentru traducători (online);

7 octombrie – Deschiderea expoziției cu lucrările artistului plastic Sorin Otînjac (Sala „Horia Bernea”);

23 – 24 octombrie – Seminarul Eminescu (online, cu participarea studenților și profesorilor de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Universitatea „Alecu Russo” din Bălți, Universitatea „Yuriy Fedkovych” din Cernăuți);

28 octombrie – Poeți în dialog.

Pe parcursul lunii octombrie, va fi deschisă pentru vizitatori Expoziția „Povești cu pietre”, incluzând lucrări realizate de Dinu Daniel Ciuraru (Sala Portaluri).

De asemenea, în această lună vor continua expozițiile online: Poeți contemporani cu Eminescu, Scriitori botoșăneni dincolo de Styx, Prieteni cu Eminescu, partener: „Monitorul de Botoșani”; Fondul Documentar Ipotești, partener: „Monitorul de Botoșani”; Patrimoniul Ipotești (pe pagina de Facebook a Memorialului Ipotești).

Memorialul Ipoteşti este deschis pentru vizitatori de marţi până duminică, în intervalul orar 8:00 – 16:00. Ultimul ghidaj se face cu 30 de minute înainte de închiderea programului.

 

 

Deja ai votat!