S-a înjunghiat în inimă din cauza banilor de ţigări (video)

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a înjunghiat singur cu un cuţit în piept. Incidentul a avut loc în gospodăria acestuia, duminică după-amiază. Bărbatul, de 55 de ani, se afla acasă împreună cu soţia. Acesta ar fi consumat băuturi alcoolice toată dimineaţa, însă nu dădea semne că ar fi vrut să recurgă la un asemenea gest.

Apelul la 112 a fost făcut de soţia bărbatului, cea în faţa căruia s-a întâmplat nenorocirea. Din câte se pare, bărbatul i-ar fi cerut acesteia bani să meargă să îşi cumpere ţigări. Femeia l-a refuzat, iar bărbatul a luat un cuţit de pe masă, după care şi l-a înfipt în piept. Lama a pătruns adânc, în zona sternului, atingând inima. Bărbatul a căzut inconştient sub ochii femeii. Speriată, aceasta a tras lama cuţitului şi a cerut ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor. „Am fost solicitaţi pentru un pacient inconştient, în comă profundă, secundar unui şoc hemoragic produs printr-o plagă înjunghiată la nivelul regiunii abdominale superioare. A fost intubat şi adus la Urgenţe pentru continuarea investigaţiilor, după care a fost dus direct în sala de operaţii. Din păcate, cu un prognostic rezervat”, a precizat medicul primar în medicină de urgenţă Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

Deja ai votat!