Dosar penal pentru contrabandă cu repetiție. A ascuns țigările în caroseria mașinii

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Stânca, împreună cu lucrători vamali, au descoperit 190 de pachete cu țigări, ascunse în stâlpii unii microbuz. S-a întâmplat vineri seară (n.r. – 1 octombrie a.c.), când în PTF Stânca s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control la trecerea frontierei, un cetățean român, I.S., în vârstă de 49 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în România.

Polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali să efectueze împreună un control amănunțit asupra mijlocului de transport și a persoanei, iar în urma verificărilor echipa mixtă a descoperit ascunsă, în stâlpii din spate ai caroseriei microbuzului, în scopul sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 3.800 de țigarete (190 pachete de țigări).

Întreaga cantitate de țigarete în valoare de 1.000 de lei a fost indisponibilizată, iar polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului un dosar penal pentru contrabandă. Asta întrucât bărbatul a mai fost depistat în cursul ultimului an încercând să introducă ilegal în țară și alte bunuri accizabile.

 

Deja ai votat!