Noi şantiere deschise în municipiul reşedinţă de judeţ (video)

Edilii botoşăneni au deschis astăzi, 4 octombrie, noi şantiere în municipiul Botoşani. Astfel, au fost demarate lucrări pe strada Nicolae Iorga, de la intersecţia cu strada Dimitrie Rallet până la sensul giratoriu de pe strada Bucovina. Aici vor fi scoase dalele cu șinele de tramvai, se vor lărgi benzile de circulație, se vor reabilita trotuarele, vor fi amenajate locuri de parcare, iar tronsonul va fi complet asfaltat.

Aceste lucrări sunt aşteptate de toţi botoşănenii care locuiesc în zonă.

Un alt şantier a fost deschis pe strada Sucevei 5, unde sunt programate lucrări atât la trotuare cât și la carosabil. Ulterior, vor fi amenajate noi locuri de parcare. Dacă vremea va fi favorabilă, conducerea primăriei estimează că lucrările se vor încheia în aproximativ o lună.

Totodată, se lucrează şi pe strada Doboșari, acolo unde operatorul de apă, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean, va înlocui conducta de alimentare cu apă. Lucrările sunt completate cu cele ale municipalităţii, care presupun reabilitarea străzii și trotuarelor, pe tronsonul de la strada Hatman Arbore până la izvorul din zonă.

Deja ai votat!