Numărul locurilor de muncă disponibile în judeţ a scăzut

Prima săptămână a lunii octombrie aduce o ofertă de locuri de muncă mai redusă, potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani. Astfel, dacă la finalul lunii septembrie erau disponibile peste 800 de slujbe, în această săptămână angajatorii botoșăneni au listat doar 537 de slujbe. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Spitalul Municipal Dorohoi caută asistent medical generalist debutant, în cadrul secției de boli infecțioase. Cei interesați trebuie să aibă postliceală, iar salariul oferit este de 3.750 lei. De asemenea, se caută și asistent medical generalist debutant în cadrul secției de boli infecțioase. Și în acest caz cei interesați trebuie să aibă absolvită postliceala, iar salariul este de 3.750 lei.

Cele mai multe dintre ofertele de muncă sunt în domeniul construcțiilor. Astfel, se caută zidar, zidar-tencuitor, fierar betonist, dulgher, rigipsar sau faianțar.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!