Modern Calor are directori cu acte în regulă

Societatea Modern Calor are directori cu acte în regulă. Astăzi, 5 octombrie, s-a întrunit Consiliul de Administraţie al societăţii şi i-a numit în funcţie pe Bogdan Varasciuc – director general (foto 1), Cristina-Aneta Lăcătuşu-Andrei – director economic (foto 2) şi Călin Bocovici – director tehnic (foto 3). Cei trei oficiali au participat la procedura de selecţie derulată de o firmă specializată în recrutare de personal.

Potrivit celor precizate de Viorica Andronachi, membru în Consiliul de Administraţie, pentru funcţia de director general au fost doi candidaţi, însă Bogdan Varasciuc, actualul director interimar, a obţinut cel mai mare punctaj. „Pentru funcţia de director economic a fost un singur candidat, actualul director interimar, care a îndeplinit punctajul aferent. Domnul Bosovici, de asemenea, a fost singur candidat pentru postul de director tehnic şi a îndeplinit cuantumul de puncte, chiar l-a depăşit. Ca atare, după raportul final al  firmei care a derulat procedura de selecţie, nu aveam altceva de făcut decât să-i numim pe cei trei directori pe un contract de patru ani”, a declarat Viorica Andronachi.

Mâine, 6 octombrie, contractele de mandat ale directorilor vor fi semnate de către Simion Drelciuc, preşedintele CA-ului de la Modern Calor.

Viorica Andronachi a adăugat că era normal să se încheie provizoratul directorilor, pentru că altele sunt aşteptările de la ei, acum când au un mandat de patru ani. Oficialul s-a declarat  mulţumit de activitatea celor trei directori, din perioada în care aceştia au fost interimari.  „Consider că este o echipă de conducere care va avea rezultate deosebite în activitate”, a concluzionat Viorica Andronachi.

Bogdan Varasciuc a declarat că sunt multe lucruri de făcut, mai ales pe fondul majorărilor din ultima perioadă. „Mâine dimineaţă începem şi furnizarea agentului termic. Avem două săptămâni de când am început umplerea instalaţiiilor. Nu sunt probleme, totul este în regulă”, a mai spus Bogdan Varasciuc.

 

 

Deja ai votat!