Spectacol pentru cei mici la Teatrul „Vasilache”

În acest sfârșit de săptămână cei mici se vor putea bucura de un spectacol pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani. Este vorba despre piesa „Capra cu trei iezi”, după Ion Creangă, care va putea fi vizionată joi, 7 octombrie de la ora 18.00 și sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11:00.

Spectacolul „Capra cu trei iezi” este o adaptare după Ion Creangă, dramatizarea și regia artistică aparținând lui Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu. Din distribuţie fac parte actorii Anamaria Chelaru, Renata Voloșcu, Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Iurescu și Alin Gheorghiu.

Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

De asemenea, accesul copiilor până în 12 ani se face fără restricții medicale. În schimb, adulții însoțitori trebuie să respecte o serie de condiții, în contextul pandemiei. Astfel, accesul acestora se face dacă sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-COV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-COV 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-COV-2 nu mai vechi de 48 de ore sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2.

Deja ai votat!