Spitalul caută medici

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de 14 posturi de medici specialiști. Printre posturile vacante se numără unul de medic în specialitatea neurologie pediatrică la Centrul de Sănătate Mintală, un oftalmolog pentru Compartimentul oftalmologie, un specialist în medicină internă la Secția Medicină Internă și un pediatru la Compartimentul pediatrie Darabani. De asemenea, spitalul mai caută un cardiolog – Secția cardiologie, un medic pentru Secția ATI Maternitate, un infecționist pentru Serviciul pentru supravegherea, prevenirea și limitarea infecțiilor asociate, un gastroenterolog la Compartimentul Gastroenterologie, un medic în specialitatea radiologie – imagistică medicală la Laboratorul de Radiologie și un medic în specialitatea neonatologie la Secția Neonatologie.

Și la Compartimentul neurochirurgie a fost scos la concurs un post de medic în specialitatea neurochirurgie, un alt post de medic ATI pe Secția ATI, un post pentru un medic în specialitatea boli infecțioase la Secția de Boli Infecțioase Adulți precum și un medic în specialitatea medicină de urgență la UPU.

La concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialiști sau primari confirmați în specialitate, rezidenți aflați în ultimul an de pregătire în specialitatea în care se publică postul.

Dosarele de înscriere se depun până pe 14 octombrie, iar rezultatul verificării dosarelor se afișează pe 22 octombrie. Concursul constă în probă scrisă și probă practică.

Deja ai votat!