Bărbat ajuns la spital după un accident grav în gospodărie

Un bărbat a ajuns la urgență cu răni grave după ce a căzut în beciul casei. Acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de la trei metri.

Incidentul a avut loc în gospodăria bărbatului, din satul Dorobanți. În vârstă de 77 de ani, acesta a încercat să ajungă în beci pentru a-și lua o sticlă de vin. Potrivit familiei, acesta mai cinstise câteva pahare în cursul zilei, iar spre seară a dorit să îşi aducă o nouă sticlă. Din cauza aburilor alcoolului, însă, bărbatul s-a dezechilibrat în momentul în care a vrut să coboare, iar în cădere s-a lovit cu capul de pământ, suferind şi o serie de leziuni.

Familia a apelat serviciul 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă cu medic. Bărbatul a primit primul ajutor, după ce a fost stabilizat şi transportat la Urgenţe.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru cu un politraumatism prin cădere de la înălţime. Aproximativ trei metri, declarativ. A fost examinat radiologic şi ulterior internat pe secţia de ortopedie cu un puternic traumatism cranian”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Deja ai votat!