Accident grav la Unţeni

Un tânăr de 31 de ani a fost grav rănit după ce autoturismul în care se afla s-a izbit violent de un mal de pământ.

Accidentul a avut loc la Unţeni, într-o curbă uşoară la dreapta. Autoturismul marca BMW condus de tânărul de 31 de ani a fost acroşat de o autoutilitară care venea din sens opus. Condusă de un bărbat de 55 de ani, autoutilitara a depăşit axul drumului în curbă şi a lovit autoturismul BMW, pe care l-a proiectat în afara carosabilului. Maşina în care se afla tânărul de 31 de ani a sărit peste rigola de pe marginea drumului, după care a lovit violent un mal de pământ.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU, care i-au acordat primul ajutor şoferului tânăr, care a rămas încarcerat în maşină. „Imediat ce pompierii l-au scos din autoturism, a fost preluat de echipajul de terapie intensiva mobila SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care a început o anchetă la faţa locului. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!