Moarte cumplită pentru bătrâna rănită în propria casă (video)

Bătrâna găsită în casă cu piciorul metalic al unui baston de mers introdus în anus a decedat în spital.

În vârstă de 95 de ani aceasta a fost găsită căzută pe o parte, după intervenţia pompierilor, care au intrat pe geam şi au deschis uşa pe interior cadrelor medicale. Aceştia au găsit femeia într-o stare foarte gravă, întinsă pe jos, cu un picior metalic al bastonului cu care mergea, întrodus în anus. „Am fost solicitaţi pentru o persoană de 95 de ani, găsită la domiciliu, cu un corp străin în regiunea intrarectală”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA.

La spital, cadrele medicale au fost nevoite să intervină de urgenţă pentru a scoate partea metalică, intrată aproape 40 de centimetri în organism. „A fost vorba despre un corp străin, o tijă metalică, ce a pătruns în abdomen prin regiunea perineală, cu un traiect ascendent anterior până la nivelul stomacului. A fost scoasă, ulterior pacienta fiind internată în terapie intesivă, în stare gravă”, a precizat medicul primar de chirgrie Iulian Preda, şeful secţiei Chirurgie generală din cadrul SJU Mavromati.

Ulterior, femeia a fost internată pe secţia de terapie intensivă, având o infecţie severă, din cuza acelei tije care i-a penetrat mai multe organe. Din păcate, infecţia a afectat tot mai multe organe, iar din cauza vârstei înaintate, femeia a decedat, la câteva zile după internare.

Potrivit poliţiştilor, însă, în acest caz nu există nicio suspiciune, pentru că uşa a fost găsită încuiată pe interior. „În cauză nu s-au constatat fapte de natură penală sau contravenţională”, a precizat agent principal Delia nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.


Deja ai votat!