Moarte cumplită pe autostradă

Un tânăr din comuna Corni a avut parte de un sfârşit cumplit. Acesta a fost izbit în plin de maşina unui Timişorean, în momentul în care ar fi încercat să traverseze strada.

Accidentul a avut loc vineri seară, pe o autostradă din Ungaria, iar proprietarul maşinii care a produs accidentul acuză că tânărul ar fi fost lăsat pe autostradă de o firmă de transport călători, deşi acest lucru este complet ilegal. Autotusimul marca Dacia MCV nu a mai putut evita pietonul, din cauza vitezei foarte mari, impactul fiind unul devastator. Tânărul din Corni a murit pe loc, iar maşina care l-a lovit a fost extrem de avariată, ocupanţii scăpând ca prin miracol de a fi răniţi. „Cum poți să lași oameni pe autostradă? Indiferent ce face, nu-l lași pe autostradă. L-ai lăsat aseară pe autostradă în Ungaria pe băiatul din Botoșani, din satul Corni. Să ştii că s-a aruncat în faţa mașini mele și a murit. Pe lângă el puteam să murim și noi!!!”, a postat proprietarul maşinii implicate în accident.

La aproximativ 200 de metri de locul accidentului, poliţiştii unguri au găsit bagajele botoşăneanului, semn că fusese lăsat de un mijloc de transport călători.

Deja ai votat!