Peste 600 de slujbe disponibile în județ

Potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM) Botoșani, în această săptămână botoșănenii șomeri au la dispoziție 645 de slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Primăria Municipiului Dorohoi caută consilier administrație publică. Cei interesați trebuie să experiență de un an în domeniu și studii universitare de licență absolvite. Salariul oferit pentru acest post variază între 3.717 lei și 4.629 lei. Și Direcția de Asistență Socială Dorohoi caută consilier administrație publică. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în domeniul asistență socială, psihologie, sociologie. Salariul oferit pentru această slujbă este de 3.615 lei.

Printre ofertele de muncă se află și cele de agent de vânzări, agent comercial, agent servicii client, secretar sau funcționar administrativ. Dar și cele de bucătar, ospătar, barman sau vânzător.

Lista locurilor de muncă aici

Deja ai votat!