Șofer penal denunțat la 112. Polițiștii l-au prins în trafic

foto arhivă

A plecat la drum cu mașina, cu toate că nu avea permis de conducere și era băut, dar a fost denunțat la poliție. Este pățania unui sucevean, care s-a ales în final cu un dosar penal de pe urma căruia s-ar putea pricopsi și cu o condamnare.

Întâmplarea s-a petrecut duminică, pe 10 octombrie a.c., după ce polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, circulă un autoturism al cărui conducător auto este posibil să se afle sub influența alcoolului. Echipajul de poliție dirijat la fața locului a reperat mașina suspectă în trafic și l-a tras pe dreapta pe șofer.

La volan se afla un bărbat de 50 de ani, din județul Suceava, dar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că individul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și avea o alcoolemie de 0,63 mg/l în aerul expirat. Prin urmare, bărbatul a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, urmând ca la finalul anchetei să fie trimis în judecată pentru comiterea celor două infracțiuni.

 

 

Deja ai votat!