Spectacol dedicat celor mici la Teatrul „Vasilache”

În acest weekend actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani vor pune în scenă un spectacol dedicat celor mici. Este vorba despre piesa „Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici”, după Fraţii Grimm, care va putea fi vizionată joi, 14 octombrie, de la ora 18.00, dar și sâmbătă și duminică, începând cu ora 11.00.

Spectacolul  „Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici” este în regia Valentin Dobrescu, scenografia  aparține lui Mihai Pastramagiu, iar ilustraţia muzicală Oanei Puşcaşu. Din distribuția piesei de teatru fac parte actorii Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Renata Voloşcu, Andrei Bordianu și Marius Rusu.

„Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi… dragi părinţi”, a transmis regizorul Valentin Dobrescu.

Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

De asemenea, accesul copiilor până în 12 ani se face fără restricții medicale. În schimb, adulții însoțitori trebuie să respecte o serie de condiții, în contextul pandemiei. Astfel, accesul acestora se face dacă sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-COV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-COV 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-COV-2 nu mai vechi de 48 de ore sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2.

Deja ai votat!