Urmărire cu mașina poliției, pe o distanță de trei kilometri. Suspectul a încercat să fugă pe câmp

foto arhivă

Urmărire cu mașina poliției, după ce un individ care conducea un autoturism cu numere provizorii a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri. Fugarul a fost prins după circa trei kilometri, pe un câmp din comuna Ungureni.

Scenele s-au petrecut sâmbătă, pe 9 octombrie a.c., după ce polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au observant în trafic, pe drumul județean 292, în comuna Ungureni, un autoturism care avea montată la partea din față o plăcuță cu număr de înmatriculare provizoriu diferit față de numărul montat la partea din spate a mașinii. Polițiștii au încercat să-l oprească pe șofer, însă cel de la volan a ignorat semnalele echipajului și-a a continuat deplasarea, fiind urmărit pe o distanță de aproximativ trei kilometri, Când a realizat că urmează să fie prins, fugarul când a oprit, a părăsit autoturismul și a fugit pe un câmp sperând că va reuși să scape. „În scurt timp, suspectul a fost prins și imobilizat de polițiști, după care a fost condus la sediul poliție pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că numerele de înmatriculare montate pe autoturism aparțineau altor autovehicule și erau expirate. Fugarul a fost acuzat de punerea în circulație sau conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare și riscă să ajungă în fața judecătorilor, la finalizarea anchetei.

 

Deja ai votat!