Asfalt turnat pe mai multe sectoare de drumuri județene

Consiliul Județean Botoșani a anunțat, marți (n.r. – 12 octombrie a.c.), finalizarea programului de întreținere a drumurilor județene prin turnare de covoare asfaltice. Este vorba de peste 30 de kilometri de drumuri, care au fost refăcuți în toamna acestui an.

Sectoarele reabilitate cuprind DJ 298 Dumeni – Dragalina pe o distanță de 5,25 km, DJ 208C Mesteacăn – Vorona pe un tronson de 5,3 km și DJ 292 Vorniceni – Săveni ce a presupus reabilitarea a 15,75 km de șosea. De asemenea, pe sectorul de DJ 208D Bucecea – limită județ Suceava s-au turnat două straturi de asfalt. În paralel, reprezentanții CJ spun că s-au plombat și acele sectoare de drumuri județene care necesitau intervenții de urgență.

Pe de altă parte, de la sfârșitul săptămânii trecute a demarat programul de realizare a marcajelor rutiere pe circa 100 de kilometri de drumuri județene, în principal pe arterele cu circulație intensă, respectiv DJ 208 C Botoșani – Vorona – Tudora și DJ 282 B Flămânzi – Prăjeni – Plugari, unde marcajele vor fi făcute atât axial, cât și longitudinal, pentru delimitarea exterioară a părții carosabile.

 

Deja ai votat!