Camion oprit în curtea unei case (video)

O familie de pe strada Săvenilor din municipiul Botoșani s-a speriat, în această dimineață, după ce un camion le-a intrat în curte. Din fericire nu au fost persoane rănite, însă gardul gospodăriei a fost distrus, iar un copac smuls din pământ.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, susţine că a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed. În camera în care era cât pe ce să se izbească mastodontul dormea o bătrână, însă norocul a facut ca acesta să lovească un copac pe care l-a scos din rădăcini. „Cred ca ceva sau cineva m-a scos din casă. Toată noaptea a lătrat câinele şi dimineaţă am decis să ies să văr ce era cu el. Cu câteva minute înainte am ieşit din acea cameră”, a povestit bătrâna.

Camionul aparţine unei companii care efectuează lucrări la reţeaua de drumuri din judeţ.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri şi medicale, însă din fericire nu au fost victime. Dacă vreo persoanpă se afla însă în calea camionului, totul se putea transforma într-o tragedie. „Pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au ajuns la fața locului și au înlăturat riscul izbucnirii unui incendiu deconectând bornele bateriei”, a spus Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!