Femei băgate în spital de propriii soţi

Două femei au ajuns la spital, în aceste zile, din motive mai puţin obişnuite. Acestea au fost victimele unor accidente casnice provocate de soţi.

În primul caz a fost vorba despre o femeie, în vârstă de 45 de ani, din apropiere de Flămânzi. Aceasta a ajuns la spital cu o ambulanţă, după ce a fost grav rănită de o motosapă. „Pacienta a suferit un traumatism la tendonul membrului inferior stâng după ce a fost lovită de o motosapă în funcţiune, cu care soţul lucra în curtea casei. Norocul a fost că nu i-a fost prins piciorul cu totul. A fost internată pe chirurgie pastică, pentru tratament de specialitate”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

La câteva ore după, o altă femeie a ajuns la spital, de această dată tăiată cu flexul. Tot accidental. În vârstă de 56 de ani, aceasta a ajuns la spital adusă de un vecin cu maşina personală. Femeia le-a povestit cadrelor medicale că îşi ajuta soţul în gospodărie să taie mai multe scânduri. La un moment dat, unealta i-a scăpat soţului din mână şi a atins-o la antebraţul drept, oprindu-se aproape de os.

Din fericire, pânza circulară nu a atins niciun vas important de sânge, însă femeia a fost internată pentru a fi suturată rana profundă.

Deja ai votat!