Au plecat la drum cu mașinile, dar au fost dați jos de la volan de către polițiști

Doi botoșăneni care au plecat la drum cu mașinile vor fi anchetați penal de polițiști, după ce s-a stabilit că nu aveau ce căuta la volan. Unul nu avea permis de conducere, iar celălalt nu avea ce căuta la volan. Ambele cazuri s-au petrecut miercuri, pe 13 octombrie a.c., protagoniștii fiind conduși la sediu pentru cercetări.

Aflați în misiune pe drumurile din comună, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ibănești au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din comuna Cristinești. I-au solicitat celui care se afla la volan documentele pentru control, iar în urma verificărilor efectuate polițiștii au realizat că așa-zisul șofer nu avea de fapt permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. La scurt timp, și polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani au oprit pentru control, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate. Au urmat verificările de rigoare, ocazie cu care polițiștii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Prin urmare, ambii botoșăneni s-au ales cu câte un dosar penal și urmează să fie cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Deja ai votat!