Un șofer beat a ratat un sens giratoriu și s-a izbit cu mașina într-un copac

zona în care a avut loc accidentul

Ziua de 13 a fost cu ghinion pentru un dorohoian. Implicat într-un accident rutier, acesta s-a ales cu un dosar penal și a rămas fără permisul de conducere, dar și fără certificatul de înmatriculare al mașinii, care a fost reținut de polițiști.

În vârstă de 34 de ani, dorohoianul conducea miercuri (n.r. – 13 octombrie a.c.) un autoturism pe strada Dumbrava Roșie din municipiul Dorohoi, dar la ieșirea din sensul giratoriu aflat la intersecția cu Bulevardul Victoriei, el a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina s-a izbit mai întâi în bordură, după care a ricoșat în copac. În urma impactului, autoturismul a fost avariat, dar dorohoianul a scăpat teafăr și nevătămat.

Anunțați printr-un apel pe 112 despre producerea accidentului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au ajuns la fața locului și l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest. Întrucât rezultatul a indicat o îmbibație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, dorohoianul a fost condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei. Când au verificat în baza de date, polițiștii au realizat că autoturismul implicat în accident figura mențiunea ”sechestru”. Din acest motiv, agenții rutieri i-au reținut bărbatului și certificatul de înmatriculare al mașinii.

Acuzat de conducere sub influența alcoolului, dorohoianul riscă să ajungă în fața instanței de judecată, la finalul cercetărilor.

 

Deja ai votat!