Moarte cumplită în poarta propriei case

Un bărbat din județul Botoșani a avut parte, sâmbătă seară, de o moarte cumplită, chiar în poarta casei sale.

În vârstă de 52 de ani, acesta a fost strivit de propriul autoturism. Accidentul a avut loc în satul Mlenăuţi, comuna Hudeşti. Bărbatul s-a întors de la muncă, sâmbătă seară şi a oprit autoturismul marca Land Rover în fața casei, a tras frâna de mână și a coborât să deschidă poarta. Bărbatul se pare încă că nu a tras prea bine frna de mână, iar din cauza terenului în pantă, autoturismul a luat-o la vale. Când a văzut ce se întâmplă, acesta s-a băgat în fața mașinii în încercarea de a o opri. Mașina l-a aruncat însă pe bărbat în șanț, trecând peste el și strivindu-l.

Mai multe persoane care au asistat la scenă au încercat să îl scoată sub mașină, însă nu au reușit, din cauza greutății acesteia. Ei au sunat la 112 cerând sprijinul autorităților. La fața locului a ajuns o ambulanță de la Darabani, şi echiajul SMURD de la Botoşani însă, în ciuda manevrelor de resuscitare începute imediat, bărbatul nu a putut fi salvat. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Pacientul a suferit leziuni craniene incompatibile cu viaţa”, a spus medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

De asemenea, polițiștii de circulație, dar și criminaliștii au ajuns la fața locului pentru a stabili toate circumstanţele producerii accidentului.

Deja ai votat!