Sunați de urgență la 112 dacă ați văzut aceste minore

Botoșănenii sunt rugați să sune imediat la Poliție dacă întâlnesc pe vreuna din cele două minore plecate de acasă.

În vârstă de 15 și 14 ani, cele două au plecat vineri de acasă și nu s-au mai întors.

Prima minoră, de 15 ani, din municipiul Botoșani, a plecat, vineri, de la domicilu, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

IONESCU ANDREEA DIANA are următoarele semnalmente: 1,70 m înălțime, 45 kg, păr șaten închis, lung, ochi albaștri.

Nu se cunosc obiectele de vestimentatie cu care era îmbrăcată la momentul plecării, doar că este încălțată cu adidași albi.

*Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!*

 

În aceeași zi, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că și o minoră de 14 ani, din municipiul Botoșani, a plecat de la domicilu, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

BRUMĂ GABRIELA are următoarele semnalmente: 1,64 m înălțime, 50 kg, păr șaten scurt, ochi albaștri.

Vestimentație: hanorac de culoare albă, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, iar în picioare purta adidași de culoare alb cu roșu pe care este inscripționat „NIKE”.

“Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!