Tragedie pe șosea. Trei tineri au murit pe loc dupa un accident cumplit

Trei tineri de 22, 24 și 28 de ani și-au pierdut viața, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Ripiceni. Altul, în vârstă de 24 ani, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu fractură de antebraț.

Autoturismul marca BMW, în care se aflau cei patru, s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedați au fost găsiți pe câmp. Al patrulea pasager era în mașină. La locul intervenției au ajuns și două echipaje medicale ale SAJ, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei.

Toți cei patru ar fi consumat băuturi alcoolice toată noaptea și se aflau cu mașina pe drumul ce leagă Săveni de Botoșani. La volan se afla tânărul de 28 de ani, care ar fi vrut să evite impactul cu o altă mașină, de pe contrasens. Acesta a bruscat volanul, iar mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

Cei trei au fost găsiți aruncați din mașină pe o rază de 50 de metri de aceasta. BMW-ul a fost transformat într-un morman de fiare.

Poliția urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

Deja ai votat!