Nova Apaserv a primit încă o amendă de la Poliţia Locală

Societatea Nova Apaserv a fost amendată din nou de Poliţia Locală Botoşani pentru că nu au fost executate lucrările de refacere a zonei, după ce s-a intervenit pentru remedierea unei avarii pe strada Împărat Traian. Poliţiştii locali au fost trimişi în zonă de viceprimarul Liviu Toma, după ce, în ultimele zile, mai mulţi botoşăneni au sunat la primărie pentru a se plânge că nu se pot odihni noaptea din cauza zgomotului produs de maşinile care trec peste groapa rămasă în carosabil.

Reprezentanţii Nova Apaserv au solicitat aviz de spargere în acea zonă pentru perioada 14 – 17 septembrie. Deci este mai mult de o lună de atunci”, a explicat Liviu Toma.

În urma verificărilor, poliţiştii locali au constatat că nu au fost executate lucrările de refacere a zonei, respectiv partea carosabilă şi scuarul median, în termen de zece zile de la finalizarea lucrărilor. Date fiind cele constatate, a fost aplicată o amendă de 1000 de lei.

Nova Apaserv a mai primit amenzi de la Poliţia Locală

În ultima perioadă, Nova Apaserv a primit mai multe amenzi tot pentru neexecutarea lucrărilor de refacere a zonelor unde se intervine pentru rezolvarea unor avarii.

Liviu Toma a explicat că, potrivit Regulamentului privind stabilirea condițiilor pentru eliberarea avizelor de intervenție și Acordurilor Administratorului Drumului, urmărirea și recepția lucrărilor de intervenții la rețelele edilitare de utilități publice pe raza municipiului Botoșani, în zece zile calendaristice de la eliberarea avizului de spargere, operatorul trebuie să repare străzile sau trotuarele afectate de lucrările de intervenţie la reţelele de apă – canal.

Deja ai votat!