„Rămășagul lui Păcală”, la Teatrul „Vasilache”

În acest sfârșit de săptămână iubitorii de artă sunt aşteptaţi la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani. Astfel, joi, de la ora 18:00, dar și sâmbătă și duminică, de la ora 11:00 cei mici vor putea viziona piesa „Rămăşagul lui Păcală”, un spectacol de Florin Iftode şi Marius Rusu, adaptare după Ion Creangă, Ioan Slavici şi poveşti populare româneşti.

Regia artistică le aparține lui Florin Iftode și Marius Rusu, iar scenografia lui Mihai Pastramagiu. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Pavel Petrași, Marius Rusu, Florin Iftode, Alin Gheorghiu Florin, Andreea-Elena Popovici și Cosmin Tanasă.

Prețul unui bilet este de 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea se face cu o oră înaintea începerii piesei. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Accesul în sală se face respectându-se măsurile impuse de pandemie. „Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale”, au transmis reprezentanții instituției.

Deja ai votat!