Slujbe disponibile la Darabani

Și în această săptămână șomerii dărăbăneni au la dispoziție nouă slujbe vacante, potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM) Botoșani.

Astfel, se caută se caută un inginer în construcții civile, industriale și agricole. Pentru această slujbă cei interesați trebuie să aibă studii superioare, manager de proiect autorizat ANRE și experiență între 1 și 10 ani. Salariul oferit de angajator este de 3.700 de lei.

Și de această dată cele mai multe dintre ofertele de muncă sunt în domeniul construcțiilor. Astfel, se caută mozaicar, izolator hidrofug, instalator, zugrav, sudor, electrician în construcții, mozaicar, muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide, dar și muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții.

La nivelul județului sunt disponibile 834 de slujbe vacante, iar cele mai multe dintre ofertele fiind în domeniul construcțiilor, 352, urmate de cele din confecții, 277, alimentație publică, 45, fabricarea de pompe și compresoare, 39, prelucrarea și conservarea cărnii, 24, fabricarea de mobilă, tot 23, iar cele mai puține, 10, sunt în domeniul transportului rutier de mărfuri. Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile 25 de slujbe, potrivit AJOFM.

Lista locurilor de muncă o găsiți aici

Deja ai votat!