Tânăr carantinat la domiciliu, prins la volanul unui autoturism, fără permis de conducere

Unii botoșăneni sfidează orice normă. S-a întâmplat și în cursul zilei de luni (n.r. – 18 octombrie a.c.), când un tânăr care fusese plasat în izolare la domiciliu a fost surprins la volanul unui autoturism, cu toate că nu avea nici măcar permis de conducere. Cei care l-au depistat au fost polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești, care i-au și întocmit un dosar penal.

Scena s-a petrecut după lăsarea întunericului, când polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești, aflați în misiune specifică pe raza localității Santa Mare, au oprit un autoturism înmatriculat în România, condus de un tânăr de 22 de ani. La solicitarea celor din echipaj, tânărul nu a putut prezenta niciun document, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului, unde în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel de la volan nu posedă permis de conducere și, mai mult, figura plasat în carantină la domiciliu până pe data de 22 octombrie a.c.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, în plus bărbatul a fost sancționat de către polițiștii din Santa Mare pentru nerespectarea măsurii carantinei.

 

Deja ai votat!