Zi importantă pentru Eltrans – Mâine va fi validat noul Consiliu de Administraţie

Mâine, 20 octombrie, la ora 14.00, va avea loc şedinţa de validare a noului Consiliu de Administraţie al societăţii Eltrans. La şedinţă vor participa cei doi reprezentanţi ai Municipiului Botoşani în Adunarea Generală a Acţionarilor, respectiv viceprimarul Bogdan Buhăianu şi Călin Bosovici, consilier municipal PSD.

CA-ul de la Eltrans a fost votat luna trecută

Pe 20 septembrie 2021, în deliberativul local a fost votat un Consiliu de Administraţie provizoriu la Eltrans, din care fac parte Cătălin Ursu, Vasile Ciocan, Elena Paula Cojocariu – Berenţan, Ana Meda Florea şi Simion Drelciuc. Practic, în afară de Cătălin Ursu, ceilalţi membri sunt cei votaţi şi în luna aprilie 2021. Cătălin Ursu l-a înlocuit pe Cătălin Pădurariu. Acest Consiliu de Administraţie este rezultatul întelegerii politice dintre aleşii locali PSD şi USR.

La şedinţa din 20 septembre consilierii liberali nu au participat la vot şi au părăsit sala de şedinţe. Ulterior şi viceprimarul Liviu Toma a anunţat că nu participă la vot, motivând că aşteaptă deciziile instanţei. Administratorii care vor fi validaţi mâine vor avea un mandat de şase luni, dar nu mai târziu de pronunţarea unei hotărâri definitive în cele trei dosare care se află pe rolul instanţelor de judecată.

Cel mai probabil, o primă decizie a noului CA va fi numirea directorului Eltrans, ştiut fiind faptul că mandatul lui Victor Ivănescu s-a încheiat pe 15 septembrie, a fost prelungit cu o lună şi apoi cu încă două săptămâni.

Societatea Eltrans nu are Consiliu de Administraţie din 23 octombrie 2020.

Deja ai votat!