Stâlpi scoși din pământ și furați de pe marginea drumului. Percheziții la doi tineri

foto arhivă

Caz uluitor în comuna Rădăuți Prut, unde doi tineri în vârstă de 23 și respectiv 19 ani au furat mai mulți stâlpi care susțineau cablurile de la rețeaua unei firme de telefonie. Suspecții au fost ridicați miercuri (n.r. – 20 octombrie a.c.) de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, după mai multe percheziții domiciliare.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, la data de 16 octombrie a.c., cei doi tineri de 23 și 19 ani, ambii din comuna Rădăuți Prut, ar fi sustras un stâlp de susținere a rețelei de telecomunicații, aparținând unei companii de telefonie. La data de 20 octombrie a.c., polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la persoanele bănuite de comiterea faptei, din comuna Rădăuți Prut. În cadrul activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificați patru stâlpi de susținere a rețelei de telecomunicații”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

 

Deja ai votat!