Conducerea IŞJ Botoşani a modificat programul de lucru cu publicul

Inspectoratul Şcolar Judeţean şi-a modificat programul de lucru cu publicul. Astfel, începând de astăzi, 25 octombrie, activitatea cu publicul se va desfășura zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 14:00. Potrivit conducerii instituţiei, vor putea intra în instituţie doar persoanele care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării cu virusul SARS-CoV-2, după efectuarea triajului epidemiologic și dezinfectarea mâinilor. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Programul de audiențe al inspectorului școlar general și al inspectorilor școlari generali adjuncți se suspendă până la data de 5 noiembrie, cu posibilitatea de prelungire, dacă situația o va impune. În perioada 25 octombrie – 5 noiembrie 2021, petițiile/sesizările/solicitările venite din partea persoanelor fizice/juridice vor fi transmise către Inspectoratul Școlar Județean Botoșani prin poșta electronică, la adresa office.isjbt@gmail.com sau la numărul de fax 0231584052”, a mai transmis conducerea IŞJ.

Informații cu privire la activitatea elevilor/preşcolarilor botoşăneni se pot obține la numărul de telefon 0231/584050 sau urmărind pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Botoșani: https://isjbotosani.ro.

Deja ai votat!