Lacrimi și lumânări pe locul în care doi tineri au murit după nuntă (video)

Cei doi tineri morți în accidentul de luni dimineaţă, la Miorcani, Rădăuți – Prut, erau buni prieteni şi vecini. Andrei Cristian I., de 28 de ani, și Marius E., de 26 de ani, și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau, alături de alți trei prieteni, s-a izbit violent de un cap de pod.

Locul în care a avut loc tragedia a fost presărat de lumânări, alături de o şapcă preferată a mirelui şi multe lacrimi vărsate de cea care i-a fost soţie doar o zi. Dacă în urmă cu o zi pagina celor doi miri era plină de mesaje de felicitări, poza miresei a fost luni asaltată de zeci de mesaje de condoleanţe.

„Păcat că acest zâmbet frumos s-a transformat în lacrimi. Sincere condoleanţe”

„Doamne, ce nenorocire! Dumnezeu să-l ierte şi ţie multă putere să treci peste această pierdere”

„Doamne, Dumnezeule, ce tragedie! Sincere condoleanţe draga mea!!! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar ție putere multă pentru această dublă tragedie!!!”, sunt câteva dintre mesajele pline de compasiune.

Dacă în noaptea de sâmbătă cei doi dansau, fericiţi, dansul mirilor, acum tânăra mireasă trebuie să se pregătească să îşi conducă soţul pe ultimul drum.

Șoferul care a produs tragedia de luni dimineață, la Miorcani, era băut, potrivit polițiștilor. Acesta avea o alcoolemie de 0,57 la mie în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

 

Deja ai votat!