Mamă băgată în spital de propriul fiu

O femeie, în vârstă de 86 de ani, a ajuns la spital după ce a fost bătută cu bestialitate chiar de cel căruia i-a dat viaţă.

La o vârstă la care oamenii își trăiesc liniștiți bătrânețile, o femeie a ajuns la spital cu răni grave provocate de propriul fiu. În vârstă de 86 de ani, din Vorona, femeia a ajuns, vineri, la spital cu o ambulanță, plină de vânătăi. Chestionată de cadrele medicale, bătrâna le-a povestit că autorul a fost chiar fiul ei.

Cu mintea încețoșată de aburii alcoolului, bărbatul a lovit-o pe cea care i-a dat viață de mai multe ori cu pumnii și picioarele peste cap și torace. Totul ar fi pornit de la refuzul femeii de a-i da acestuia bani să îşi mai cumpere băutură. Enervat, bărbatul nu a mai stat pe gânduri şi a început să o lovească cu sălbăticie pe bătrână peste faţă, apoi în zona coastelor. După ce a plecat şi a abandonat-o agonizând, femeia a reuşit să apeleze serviciul 112 şi a solicitat ajutorul cadrelor medicale.

Aceasta a fost transportată cu o ambulanţă la spital, unde a fost imediat internată. „Pacienta prezenta un traumatism cranio-facial acut, cu echimoze la nivelul ochilor, precum şi multiple fracturi costale. A fost internată pe secţia chirurgie generală”, a precizat un infirmier din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar de cercetare penală pentru violenţă în familie.

Foto Arhiva

Deja ai votat!