Peste 900 de slujbe disponibile în județ

Ultima decadă a lunii octombrie reface oferta locurilor de muncă disponibile prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani. Astfel, botoșănenii șomeri au la dispoziție 924 de slujbe, atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Spitalul Județean de Urgență Mavromati caută kinetoterapeut. Cei interesați trebui să aibă studii superioare, iar salariul oferit este de 3.950 lei. De asemenea, se caută și auditor intern. Și pentru această slujbă cei interesați trebuie să aibă studii superioare, iar salariul este de 4.048 lei.

În această săptămână cele mai multe dintre ofertele de muncă sunt în domeniul construcțiilor, 352, urmate de cele din confecții, 317, alimentație publică, 45, fabricarea de pompe și compresoare, 39, prelucrarea și conservarea cărnii, 23, fabricarea de mobilă, tot 23, iar cele mai puține, 10, sunt în domeniul transportului rutier de mărfuri. Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile 25 de slujbe, potrivit AJOFM.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!