Angajări fără concurs la Spitalul Judeţean

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani angajează fără concurs, pe perioadă determinată, 65 de specialiști. Este vorba de 23 de asistenţi medicali, 23 infirmieri debutanţi, 14 îngrijitoare, precum și cinci brancardieri, angajările fiind pe perioada stării de alertă.
În ceea ce priveşte posturile de asistenţi debutanţi unul este la Compartimentul HIV SIDA Secția Pediatrie, unul la cabinet Boli Infecțioase Copii, nouă la Secția Boli Infecțioase Adulți, patru la Secția Psihiatrie Acuți şi opt la Unitatea de Primiri Urgențe.

Posturile de infirmier sunt unul la Secția Boli Infecțioase Copii, șapte la Secția Boli Infecțioase Adulți, patru la Secția Psihiatrie Adulți, unul la Secția Psihiatrie Toxicodependență, un post Camera de Gardă Psihiatrie, două lai Secția Pediatrie, cinci la UPU și alte două la Secția Psihiatrie Acuți.

De asemenea, posturile de îngrijitoare disponibile sunt unul la Secția Boli Infecțioase Copii, unul la Secția Psihiatrie Acuți, unul la Secția Psihiatrie III Acuți, unul la Secția Psihiatrie Toxicodependență, unul la Ambulatoriul integrat, un post la Laborator BFT Copii, unul la Secția Pediatrie şi cinci posturi UPU. Durata determinată nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă.

Dosarele de înscriere au putut fi depuse până miercuri, 27 octombrie. Angajatorul va face o selecție a dosarelor, iar în cazul în care numărul înscrișilor va fi mai mare decât numărul posturilor, se va organiza și un interviu.

Deja ai votat!