Accident cu patru răniţi din cauza lipsei de experienţă (video)

Patru persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe cupolă. Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în localitatea Corni, în timp ce un bărbat, în vârstă de 55 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen Sharan se îndrepta dinspre centrul satului spre Balta Arsă. Acesta se afla în maşină cu alţi patru bărbaţi, aceştia venind din Fălticeni, unde au fost să cumpere mere. Din cauza lipsei de experienţă la volan şoferul a pierdut controlul maşinii pe o bucată de drum de piatră.

“Veneam din deal şi eram cu a treia, am schimbat a doua, dar a început să îmi fugă spatele. Am călcat puţin frâna şi apoi am derapat, am intrat în şanţ, după care ne-a dat peste cap. Am rămas pe cupolă”, a spus sofeul maşinii. La faţa locului a fost o adevărată desfăşurare de forţe, sosind trei ambulanţe, două autospeciale ISU şi două de poliţie.

„La faţa locului au intervenit două autospeciale, una de descarcerare şi prim ajutor şi o alta în caz că s-ar fi aprins ceva. Pasagerul de pe scaunul din dreapta a fost încarcerat. S-a acționat la descarcerare şi la înlăturarea factorului de risc pentru incendiu”, a declarat plutonier adjutant şef Grădinariu Marius, şef serviciu în cadrul ISU.

Bărbatul încarcerat a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, în timp ce şoferul şi alţi doi pasageri au primit îngrijiri la faţa locului, după care au refuzat transportul la spital.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au verificat pe şofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Potrivit unui alt ocupant din maşină, bărbatul nu avea experienţă la volan, aceasta fiind a patra oară când conducea.

Deja ai votat!